2017. október 1., vasárnap

Mennyit érek meg magamnak?


Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mennyit ér a személyes fejlődése, jólléte, mennyit ér egy támogató, biztonságos közeg, ahol dolgozhat magán. Ezzel együtt, tudjuk, hogy a lehetőségek nem egyformák, és előfordul, hogy valaki valóban nem tudja kifizetni a részvételi díjat. Ezért is kínáljuk fel a lehetőséget: ha anyagi okokból nem tudsz eljönni hozzánk, jelezd nekünk, és találunk megoldást! 😊 

Az elmúlt hetekben többször kaptunk pénzzel kapcsolatos kérdéseket. Hívei vagyunk a nyílt kommunikációnak, szeretjük boncolgatni a tabutémákat, és úgy véljük, hogy manapság a pénzhez való viszony is idetartozik. Szóval, miért kérünk egy egész napos programért 22.000 Ft-ot?  Először maradjunk a tényeknél. 

A Magyar Mozgás- és Táncterápiás Egyesület által ajánlott óra (45 perc) díja csoportvezetőknél 1.500-1.900 Ft/ óra,  módszerspecifikus csoportvezetőknél: 1.900-2.200 Ft/óra. Mi a kettő határán vagyunk, ötödik éve folyamatosan vezetjük együtt csoportjainkat, tartunk műhelyeket, workshopokat szakmai körökben is, konzultálunk és részt veszünk szupervízión, szakmai továbbképzéseken.

Mindketten elvégeztük a hat éves Pszichodinamikus Mozgás- és Táncterápiás csoportvezető képzést. Holisztikus szemlélettel élünk és dolgozunk, ebben egyéb végzettségeink is segítenek bennünket: begyűjtöttünk pár diplomát rekreációszervezés, egészségfejlesztés illetve viselkedéselemző szakon, kongnitív megközelítésen alapuló stresszkezelő technikákat, masszőri végzettséget, Theta Healing konzulensi képesítést, humanisztikus asztrológiai tudást. Folyamatosan gyakorlunk és tanulunk testtudati módszereket: a teljesség igénye nélkül Skinner- Release technikát, jógát, chi-kungot, weight-flow-contactot, kontakt improvizációt.

Az is tény, hogy nekünk a mozgás- és táncterápia a hivatásunk. Szerelemmel, lelkesedéssel, sok inspirációval: sokat olvasunk, beszélgetünk szakemberekkel és fejlesztjük személyes kompetenciáinkat annak érdekében, hogy minél több oldalról tudjunk támogatni, inspirálni Téged is. Elég bátran élünk és sok személyes tapasztalatot gyűjtöttünk leányként, anyaként, feleségként, barátnőként, melyek segítik, hogy nyitottan, figyelemmel és ítéletmentesen tudunk jelen lenni mind a csoportokon, mind a műhelyeken. Visszaigazolva látjuk, hogy annak a tudásnak, tapasztalatnak, figyelemnek és energiának, amivel a csoportot és a hozzánk járók jóllétét, így a Tiédet is  támogatjuk, értéke van.
A csoportfolyamat során nemcsak azt az időt töltjük Veled, amikor konkrétan egy térben mozgunk-beszélgetünk. Két alkalom között is "tartva van" a csoport és kapsz figyelmet, energiát, hiszen minden alkalom után feldolgozzuk az egyéni- és csoportdinamikákat, és minden alkalom előtt átbeszéljük, milyen gyakorlatok, kérdések hozzák ki a legtöbbet Belőled a következő foglalkozáson.

Még egy kicsit a száraz tényekről. Összehasonlításképpen,  utánajártunk az áraknak: pl. mennyibe kerül egy 45 perces egyéni terápiás óra (7.000-18.000 Ft), 60 perces theta healing konzultáció (10.000-25.000 Ft), egy nagykezelés a kozmetikusnál (7.500-13.000), műkörömépítés (mérettől, zselétől stb függően 6.400-9.000 Ft) 😉

Másodszor, jöjjön egy rövid és szubjektív gondolatmenet.

Az önismereti folyamatokban mi nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy mindannyian tisztában legyünk képességeinkkel, erősségeinkkel és értékeinkkel. Álszerénység nélkül. Őszintén átgondoltuk ezt a pénz dolgot, sokat beszélgettünk róla, és összegzésként nyugodt lelkiismerettel jutottunk arra a konklúzióra, hogy amit mi képviselünk és csinálunk, annak komoly értéke van. Annak érdekében, hogy folytatni tudjuk ezt a munkát, pénzt kell kérnünk. És a munkánk pénzben kifejezhető értéke nincsen túlméretezve egyik program esetében sem:)

Várjuk a jelentkezésedet! Kattints a linkre: testbenyitva.hu